Personvern og informasjonskapsler

Når du går til www.grunderklubben.com, samler vi opplysninger om hvordan du bruker nettstedet. Vi bruker opplysningene til å gjøre innholdet bedre. Vi knytter ikke opplysningene til deg som enkeltperson.

Personopplysninger er opplysninger og vurderinger som kan bli tilknyttet en enkeltperson. Det kan for eksempel være navn, bolig, telefonnumre, e-postadresse eller IP-adresse. Opplysninger om hvordan du bruker www.grunderklubben.com , er også personopplysninger. Det er fordi opplysningene kan bli sporet tilbake til deg som enkeltperson. 

Gründerklubben har ansvaret for å behandle personopplysningene som blir samlet inn når du bruker grunderklubben.com. Vi skal håndtere personopplysningene i tråd med personopplysningslov.

Norsk webservice har utviklet grunderklubben.com og har tilgang til www.grunderklubben.com’s  data. Andre firma knyttet til utviklingen av Gründerklubben og Gründerklubben, er de som har tilgang til lagret data.

Kontaktinformasjon Gründerklubben:

Organisasjonsnummer: 821 588 782

Navn/foretaksnavn: GRÜNDERKLUBBEN AS

Organisasjonsform: Aksjeselskap

Forretningsadresse:

c/o Berg Moe
Kvernveien 11A
0383 OSLO
bm@bergmoe.com

Hvilke rettigheter har du?

Alle har krav på grunnleggende informasjon om hvordan personopplysninger blir håndtert i en virksomhet. Se § 18 første ledd i personopplysingslov ( www.lovdata.no  ).

Hvilken informasjon samler vi inn?

Vi samler inn opplysninger du selv skriver inn, når du legger inn informasjon i et skjema på www.grunderklubben.com eller legger igjen kommentarer.

Vi samler inn opplysninger om hvordan du bruker www.grunderklubben.com

Vi registrerer hvilken enhet du bruker, for eksempel bærbar pc, nettbrett eller mobil.

Vi registrerer IP-adressa din, nettverksoperatøren din og hvilken nettleser du bruker.

Vi registrerer antall besøkende.

Vi registrerer det du søker etter. Når du søker etter informasjon på www.grunderklubben.com, blir IP-adressa din og søket ditt sendt til Google Analytics. Det blir også sendt informasjon om søkeresultata du klikker på, hvilke nettsted du kommer fra og tidsbruk på nettstedet.

Vi registrerer hvor du er. Dette gjør vi ved hjelp av IP-adressa din. Vi kan også lokalisere deg via nettverkssignalet ditt. Det kaller vi geolokalisering. Vi lagrer ikke denne informasjonen. Vi bruker informasjonen bare til å tilpasse innholdet på nettsiden til deg. Det kan for eksempel være nyheter eller informasjon om et tema. Du kan velge å si nei til at vi kan bruke posisjonen din. Da kan det være at innholdet ikke blir like godt tilpassede bruken din.

Hva bruker vi informasjonen til?

Vi lagrer ikke personopplysninger lenger enn nødvendig. Når vi har behandlet opplysningene, sletter vi dem. Opplysninger om hvordan du bruker tjenestene, deler vi ikke med andre leverandører til andre formål enn drift av Gründerklubben. Opplysningene blir ikke sporet til deg som enkeltperson.

Her er de viktigste formålene vi benytter opplysninger til:

Vi gjør tjenesten vår bedre.

Du samtykker til lagring av informasjonskapsler

Ved å bruke www.grunderklubben.com samtykker du til at vi lagrer informasjonskapsler lokalt i nettleseren din. En informasjonskapsel er en fil som blir lagret på harddisken til en bruker. Deretter får nettleseren et lite antall data fra nettsider som brukeren er innom. På engelsk heter informasjonskapsler «cookies».

Det gjør det enklere for oss å gi deg informasjon som er tilpasset stedet du er på.

Slik begrenser du lagring av opplysninger om deg

Du kan begrense hvordan opplysningene dine blir behandlet.  www.grunderklubben.com vil da ikke være like tilpassede bruken din.

Du kan reservere deg mot at Google Analytics skal registrere hvilke nettsider du har vært inne på. Det gjør du ved å laste ned Google Analytics Opt-out Browser Add-on i nettleseren din.

De fleste nettlesere tillater informasjonskapsler automatisk. Du kan selv endre innstillingene slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Innstillingene lar deg vanligvis velge hvilke nettsteder du tillater informasjonskapsler fra. Dette gjelder også andre leverandører (tredjeparter) som er tilknyttet nettsidene. Du kan i tillegg be om å bli varslet hver gang en ny informasjonskapsel blir lagret.

Hva skjer når du sender e-post?

Når Gründerklubben tar imot meldingen, blir opplysningene behandlet og lagret for videre kommunikasjon. Du kan selv be om å få dette slettet.

Hvilke tjenester bruker www.grunderklubben.com?

Vi bruker gjentatte verktøy fra andre leverandører (tredjepartverktøy) for å drifte og tilby tjenester på www.grunderklubben.com. Dette er i hovedsak wordpress plugins som er nødvendig for sidens funksjonalitet, og som ikke skal behandle data på siden. Det er CRM system som Infusionsoft, Pipedrive og Labrador. Det er mail program som Covertkit og Mailmojo. I disse programmene lagres informasjon du sender oss via skjema. Du godtar da å motta videre kommunikasjon fra oss, som nyhetsbrev og annen korrespondanse. Disse programmene har egne personvernregler du må godta ved registrering.

Vi tillater oss å dele informasjon med våre partnere som del av vårt mål om å bygge nettverk og lønnsomhet blant Gründerklubben’s medlemmer. Utenfor dette deler vi ikke data som bli samlet inn. Om nettstedet blir hacket eller utsatt for ulovlig datatyveri, vil ikke Gründerklubben stå ansvarlig.