Bli Partner

Bli Partner Grunderklubben

Gründerklubben opplever sterk vekst på Facebook, og har nå over 30.000 medlemmer, hvorav over 12 000 er aktive hver dag i snitt. Vi har doblet antall medlemmer på kort tid og vi er nå definitivt landets største møtested for entreprenører, innovatører og besluttningstaker i SMB-segmentet. 

Vi gir våre partnere en unik mulighet til å nå frem til potensielle kunder og bistår slik til økt vekst i bedriften. Vi lanserer nå en egen portal, og inviterer nye partnere velkommen.

Partnere av Gründerklubben får mulighet til å kjøre en aktivitet/kampanje mot våre medlemmer i måneden. Dette kan være promotering av et tilbud, blogginnlegg, artikkel, nyhet i media, webinar, livestreaming osv. Gründerklubben er ansvarlig for å dele innleggene og har dedikerte personer til dette.  

Ønsker du en uforpliktende samtale for mer informasjon ang partneravtale? Book her

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Du vil kanskje også like

Grunderklubbens Mål
Mål

Vårt langsiktige mål: 100.000 medlemmer og å ha skapt minst 10.000 nye bedrifter 250.000 arbeidsplasser innen 2030. Hvis…

Grunderklubbens Misjon
Misjon

Gründerklubben skal tilby ulike flater for støtte på sosiale medier og nyhetsbrev til medlemmene. Vi skal i tillegg utvikle en egen…