Nyheter

Martin Da Veiga – Velkommen til jakten på nye kunder

Martin Da Veiga er medgründer av LeadJabber og kjent som en av Norges beste møtebookere.
I denne podcasten snakker vi om hvordan skape en mest mulig inspirerende, gøy og meningsfull salgs hverdag.

Les mer →
Nyheter

Tone Ringstad – Kulturbygging gir verdi

Tone Ringstad er både gründer og CEO i Culture Intelligence. Hun har et brennende engasjement for det å bygge en god bedriftskultur og viktigheten av dette også i startups. Hva menes med god bedriftskultur og kan den måles?

Les mer →
Nyheter

Kai Roer – Sikkerhet og en spennende exit

Roer er en av nestorene innen sikkerhetsbransjen i Norge og jobber i dag som Global Forskningssjef i KnowBe4. Hovedtema i denne podcasten er viktigheten av å tenke sikkerhet i en tidlig fase i en startup. Vi snakker også om en exit han gjorde i selskapet CLTRe.

Les mer →
Nyheter

“Mr. Sharkonomics” Stefan Engeseth – Blir neste Band Aid spilt med lommeboken?

Hva ser investorene etter og hva bør gründerne tenke på når man presenterer? Er det mindre poker face blant investorene og ligger følelsene mer utenpå etter pandemien? Hva handler Stefan Engeseths neste bok om og får vi vite tittelen?

Les mer →
Nyheter

Rich Larsen – En Finnmarking går globalt med bSafe

Rich Larsen snakker om sin gründerreise og spesielt om hva han lærte av å komme til New York første gang og erfaringer knyttet til innhenting av kapital.

Les mer →
Nyheter

Lars-Erik Pedersen – Bruk av Gründerklubben

Lars-Erik Pedersen, gründer av GetResults.no snakker om hva han har fått ut av Gründerklubben og hvordan han brukte samfunnet for å komme i gang.

Han har meninger om hva gründere ofte gjør feil på gruppen og kommer i tillegg med noen enkle og gode noe tips for markedsføring i en tidlig fase.

Les mer →
Nyheter

Mari Hosar – Finansiering av internasjonal ekspansjon

I startfasen møter unge bedrifter ulike utfordringer som hindrer kontinuerlig likviditet. Mari Hosar i ABS Factoring AB snakker om hvordan de kan bidra når det er snakk om salg mot internasjonale kunder.

Les mer →
Nyheter

Endre Opdal – Om gründerreisen, emisjoner og det å drive business i Afrika

I denne episoden av Gründerklubben Podcasten snakker Berg Moe med Endre Opdal i Hotel Online, som holder til i Nairobi, Kenya. Han har nylig gjennomført en emisjon i selskapet og fått inn en investor fra Sør-Korea.

Les mer →
Nyheter

Christoffer Bertilsson – Suksess på LinkedIn

Vi snakker med Christoffer Bertilsson, som er av nordens fremste eksperter på bruk av LinkedIn. Lær om 5 grep du kan bruke for å skaffe kunder og partnere og mye mer.

Les mer →